Den komplette Alpe-opplevelsen - Sykkel
1702 Views

Den komplette Alpe-opplevelsen

«Roadbike Holidays» tilbyr spesialiserte sykkel-hotell.

Mars 01, 2020
Skrevet av:

Espen J. Lee

For sykkelferier er «Roadbike Holidays» den optimale turoperatøren. Med 32 spesialiserte sykkelhoteller i alpelandene Østerrike, Tyskland, Italia og Slovenia, i tillegg til to baser på Mallorca, har «Roadbike Holidays» er omfattende tilbud.

Hotellene deres har spesialisert seg på landeveissykling og tilbyr sine gjester spesialoppfølging for både rytter og sykkel. Hotellfasilitetene består av både videoovervåket sykkelgarasje, tøyvask, reparasjon og teknisk støtte, samt guide- og informasjonstjenester. Etter krevende turer kan hvert hotell tilby velvære og avslapning i sine spa-avdelinger med sauna og boblebad.

Desto viktigere er imidlertid den gode sykkelkompetansen som de hotellansatte besitter. Syklister på alle nivå kan forvente å få gode tips og råd. Mange av hotellene har dessuten guidede turer og samlinger.

 «Roadbike Holidays» kan tilby flust av tilrettelagte turer. De fleste er lokalisert sentralt i Alpene og fokusert rundt vakre topper og fjellpass. Men dette betyr ikke at det bare et vanskelige ruter å velge blant. Mange av turene er tilrettelagt for nybegynnere og lagt til nydelig dalstrøk langs glitrende elver og vann.

Mange av stedene er dermed også godt egnet for triatleter. Destinasjonene i Spania, for eksempel, der sesongen er lang og varm, er både varierte og egnet for alle typer syklister.

«Roadbike Holidays»-pakken legger til rette for alle deler av sykkelferien. De som ønsker en organisert turpakke, vil finne alt de trenger.

Les mer her: Roadbike Holidays

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.