Vinn tur for 2 til Tour de France - Sykkel
2035 Views

Vinn tur for 2 til Tour de France

Lyst på en eventyrlig tur til verdens største sykkelritt? Bli med i trekningen her.

Mai 04, 2018
Skrevet av:

Espen J. Lee

I samarbeid med Sponsor Compagniet har vi gleden av å avholde en konkurranse helt frem til 07.05.2018, der en heldig vinner kan stikke av med to billetter til Tour de France.

Reisen tar for seg to fjelletapper og to flate etapper i perioden mandag 23.07 til lørdag 28.07. Hver billett har en verdi av 11,970 NOK.

Med base i Toulouse vil man kunne oppleve to avgjørende etapper i de majestetiske Pyreneene, og to etapper i lavlandet i det sørvestlig Frankrike.

Etappe 16 går fra Carcassonne til Bagnères-de-Luchon, og krysser fjellene Col de Port-d’Aspet, Col de Mente og Col du Portillon, helt på grensen mot Spania.

Etappe 17 blir en helt spesiell dag i Tour de France. Etappen er bare 65 kilometer lang, men skal bestige hele tre store fjellpass. Col de Peyresourde og Col de Val Louron-Azet står på menyen før rytterne skal gå i mål på skistedet Saint-Lary-Soulan, i det som garantert blir en svært avgjørende dag i kampen om den gule trøya.

Deretter venter en spennende spurtetappe til den vakre byen Pau. Her kan både Edvald Boasson Hagen og Alexander Kristoff kjempe om seieren.

Etappe 19 er nok en avgjørende fjelletappe, der deltakerne på reisen får oppleve atmosfæren ved startområdet i den hellige byen Lourdes, og den spennende målgangen i Lauruns.

Arrangøren av reisen er Sponsor Compagniet, som jobber innen feltet sportsreiser, gruppereiser og treningsleire. De arrangerer gruppereiser, spesielt til sportsarrangementer både for publikum og utøvere. Turene går til ulike mesterskap i skiskyting, skøyter, skiflyging, OL, friidrett og sykkel.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.