– Vi er selvsagt helt knuste - Sykkel
1067 Views

– Vi er selvsagt helt knuste

Tour de France-vinneren ranet.

Oktober 10, 2018
Skrevet av:

Espen J. Lee

Geraint Thomas har ikke lenger det synlige beviset på at han vant sommerens Tour de France. Nylig ble han offer for et frekt tyveri.

Det er Team Sky som selv offentliggjør opplysninger om det stjålne trofeet onsdag.

Waliseren har den siste tiden hatt med seg et knippe trofeer, blant dem Tour-pokalen, på flere arrangementer slik at fansen skulle få ta dem nærmere i øyesyn.

Nylig ble Tour de France-trofeet lånt ut til sykkelleverandøren Pinarello under et show i Birmingham.

– Under opprydningen etter arrangementet ble dessverre trofeet et øyeblikk stående ubevoktet og stjålet, skriver Team Sky.

Det britiske storlaget opplyser videre at det er innledet politietterforskning i sakens anledning.

– Vi er selvsagt helt knuste over at dette kunne skje. Vi tar det fulle ansvaret og har personlig beklaget til Geraint. Vi håper alle at trofeet dukker opp igjen, sier Pinarello-direktør Richard Hemington.

Tour de France-vinner Thomas er også lei seg.

– Det er svært uheldig at dette har skjedd. Det sier seg selv at trofeet har begrenset verdi for den som må ha tatt det, men det betyr mye for meg og laget, sier han.

– Forhåpentligvis har den som tok det, anstendighet til å levere det tilbake. Et trofé er viktig, men det som betyr mest er selvsagt de fantastiske minnene vi har fra denne sommeren. Det kan ingen ta fra oss, tilføyer sykkelstjernen.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.