Vår utgave 2 kommer - Sykkel
1152 Views

Vår utgave 2 kommer

April 29, 2016
Skrevet av:

Espen J. Lee

Disse sakene kan du lese i vår andre utgave i 2016.

Profilen i denne utgaven er Team Skys Lars Petter Nordhaug som forteller den interessante historien om sitt uforløste potensiale. Du finner også et intervju med neo-proffen Daniel Hoelgaard, om hvordan han finner seg til rette hos FDJ og ambisjonene for fremtiden.

Trener Fredrik Mohn forkynner om Edvald Boasson Hagens stigende formkurve, og våre faste bloggere forteller om sine hverdager i proffverdenen. Vi har også oppsummert den fantastiske karrieren til Fabian Cancellara, samt tatt en nærmere titt på hva en innendørsvelodrom vil ha å si for sykkelsportens fremtid i Norge. Knut Knudsen gir deg noe av svaret.

Utgave to inneholder også en komplett etappeguide til den 99. utgaven av Giro d’Italia, pluss en gjennomgang av favorittene til å vinne den rosa trøya. Våre testere har tatt for seg MTB-sko og Team Sky-kokk Henrik Orre gir deg flere tips i matveien.

I vår spalte om talentutvikling i regionene, har vi besøkt VM-byen Bergen. Den store klubben Bergen CK går under lupen, mens bergensproduktet Ole André Austevoll viser hvordan man lykkes utenfor de tradisjonelle kanalene.

Dette og mere til kan du lese i kommende utgaven, som blir gjort tilgjengelig i løpet av uke 18.

Screenshot 2016-04-29 11.58.58

 

 

 

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.