Uno-X avslutter samarbeidet med Petter Northug - Sykkel
1716 Views

Uno-X avslutter samarbeidet med Petter Northug

Ender utstyrsavtale med Petter Northug som er siktet etter råkjøring og kokainfunn.

August 15, 2020
Skrevet av:

Espen J. Lee

Sykkellaget Uno-X avslutter sin utstyrsavtale med Petter Northug som er siktet etter råkjøring og kokainfunn. Norges Skiforbund varsler møter om sin avtale.

– Vi inngikk en avtale med Northug og så fram til det samarbeidet, og nå innser vi at nok Petter må konsentrere seg om andre ting. Avtalen vil innen kort tid bli avsluttet, sier sykkelsjef Jens Haugland i Uno-X til  Adresseavisen.

Sykkellaget har syklet med Northugs sportsbriller siden i fjor høst.

Også Norges Skiforbund har en utstyrsavtale med Team Northug som gjelder fram til mai 2022. Hva som skjer med avtalen, er foreløpig ikke kjent.

– Så langt er vi ikke kommet ennå. Vi fikk beskjed om dette fredag kveld. Vi skal møtes og se hva vi gjør. Det stilles fort spørsmål fra dere og oss om hva som skjer. Vi skal tenke oss godt om, ta diskusjoner og se hva vi skal gjøre, sier langrennssjef Espen Bjervig til  VG.

Langløpsveteranen Anders Aukland (47) bestemte seg kjapt for at han fortsatt vil samarbeide med Northug og bruke brillene hans.

– Det er helt åpenbart for meg. Petter trenger støtte og hjelp, ikke at folk tar avstand fra ham, sier Aukland til  NRK.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.