Norsk seier i Uppsala - Sykkel
998 Views

Norsk seier i Uppsala

Trondsen spurtet inn til seier i Sverige.

Mai 12, 2018
Skrevet av:

Espen J. Lee

Trond Håkon Trondsen (Team Coop) tok luven av rivalene og spurtet inn til seier i Scandinavian Race Uppsala lørdag.

Trondsen henviste Nicklas Amdi Pedersen (BHS – Almeborg-Bornholm) og Niklas Larsen (Team Virtu Cycling) til de nedre plassene på podiet i det som var Team Coops tredje UCI-seier for sesongen.

– Det var fantastisk å vinne! Herlig å holde ledelsen hele veien inn til målstreken, sier en svært fornøyd Trond Håkon Trondsen til kommentatoren for det svenske rittet.

– Gutta gjorde en helt utrolig jobb, så jeg hadde presset på meg for å avslutte dette. Vi sparte Louis Bendixen slik han kunne hjelpe meg på slutten. Jeg ble litt isolert, men fikk ett godt hjul og kunne åpne spurten perfekt. Utrolig deilig, forsetter Trondsen.

Ifølge en rapport fra Team Coop gikk 25 mann av gårde tidlig i lørdagens ritt. Team Coop satt med flere ryttere i front gjennom store deler av dagen.

– Det var hardt, men kjempekult. Det ble skikkelig tungt på slutten, men når vi har Trondsen til å avslutte det så gjør det ingenting å gå i kjelleren, forteller Fredrik Ludvigsson.

Team Coop dominerte det svenske rittet da kjøret Ludvigsson og co satt opp sørget for at 25 mannsbruddet holdt unna helt til mål.

– Det fikk bære eller briste, fortsetter Ludvigsson.

Team Coop forsetter sitt svenske opphold med en nytt ritt søndag, hvor nye seierssjanser venter.

– Det kan blir bra i morgen også, avslutter Trondsen med ett lurt smil rundt munnen.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.