NCF velger norske Orack som ny draktleverandør - Sykkel
1347 Views

NCF velger norske Orack som ny draktleverandør

Orack satser stort på hjemmebane.

Februar 06, 2020
Skrevet av:

Espen J. Lee

Den norske merkevaren Orack blir fra 2020 offisiell klesleverandør til det norske sykkellandslaget.

Norges Cykelforbund (NCF) inngår en avtale med den norske merkevaren Orack som ligger innunder Ultimate Nordic AS. Orack ble kjøpt opp av Ultimate Nordic AS denne sommeren og er en del av satsingen mot teamtøy for bedrifts- og klubbmarkedet. Avtalen begynner allerede i OL-sesongen 2020 som finner sted i Tokyo, Japan.

– Jeg personlig synes det er veldig spennende at en norske merkevare som Orack kommer på banen som draktleverandør for sykkellandslaget. Vi har et veldig positivt inntrykk av Orack og deres ønsker rundt avtalen og mulig synergier for begge parter utover det at de blir en ny tøy leverandør, sier generalsekretær i Norges Cykleforbund Eystein Thue Stokstad.

 – Jeg er veldig stolt av at Orack nå blir draktleverandør for sykkellandslaget. Det blir en veldig spennende periode for Orack som har stort potensiale både i Norge og utlandet fremover. Vi skal sammen utvikler nye produkter og bygge merkevaren Orack og Sykkellandslaget, sier Svein Lierstuen hos Orack.

Orack har vært en aktør på det norske markedet flere år allerede og har blant annet levert sin bekledning til kjente klubber og bedrifter. Orack har satset på å skille seg ut fra sine konkurrenter med å ikke ha krav om minstebestilling, noe som gjør en handel enkelt for mindre klubber og bedrifter.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.