Må man satse som 12-åring for å bli verdensmester? - Sykkel
1152 Views

Må man satse som 12-åring for å bli verdensmester?

Engasjert: Mads Kaggestad da Steffen Kjærgaard innrømmer doping. Den tidligere proffen og Sykkelmagasinet-skribenten kommer på debatt på Norges Varemesse lørdag 31. oktober. Foto: Scanpix

Oktober 27, 2015
Skrevet av:

kjetil

Sykkelmagasinet inviterer til debatt kommende lørdag.


Hva er det som kjennetegner Norges viktigste og beste utøvere gjennom tidene? Er det slik at man må satse knallhardt fra barnealder for å bli verdensmester? Hva skal til? Dette er spørsmål vi stiller når vi inviterer til debatt på SykkelExpo og SkiExpo lørdag 31. oktober klokken 12:30. I et samarbeid med bladet Skisport ønsker vi å diskutere hvordan aktive barne- og ungdomsutøvere legger opp treningen, og ikke minst å diskutere foreldrenes rolle. Skal foreldrene pushe på for at barna skal nå målene uansett? Eller skal de fungere som rådgivere ved å sørge for at den aktuelle utøveren matches etter boka? Og hva er fasiten?

I panelet sitter Mads Kaggestad, Knut Nystad, Fredrik Aukland, Susanne Andersen og Martine Engebretsen. De to sistnevnte er selv unge utøvere og har satset knallhardt mot å komme der de er i dag. Og de er langt fra ferdige.

Vi ønsker gjerne å høre publikums erfaringer og innspill på temaet. Derfor inviterer vi nettopp våre lesere til å komme med spørsmål, både før og under debatten. Kontakt oss på e-post for å sende inn spørsmål på forhånd.

Vel møtt!

Skjermbilde 2015-10-27 kl. 12.18.42

kjetil@sportmedia.no (redaktør Sykkelmagasinet)

eirik@sportmedia.no (redaktør Skisport)

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.