Fire strake for Kristoff i Frankfurt - Sykkel
1004 Views

Fire strake for Kristoff i Frankfurt

Fjerde seier på rad for nordmannen.

Mai 01, 2018
Skrevet av:

Espen J. Lee

Alexander Kristoff spurtet til seier i Eschborn-Frankfurt tirsdag. Det var hans fjerde seier på rad i rittet. Edvald Boasson Hagen ble nummer åtte.

– Det var en periode der jeg ikke følte meg så sterk, men det ble bedre etter hvert. Jeg klarte å holde meg i front. Vi tok igjen utbryterne på slutten, og jeg hadde i tillegg litt flaks på oppløpet. Jeg er veldig glad for seieren, sa en smilende Kristoff.

En gruppe på fire utbrytere ble kjørt inn kort tid før mål i det 212 kilometer lange rittet. Alexander Kristoff  (UAE) og Edvald Boasson Hagen (Dimension Data) lå begge i hovedfeltet da det skulle spurtes om seieren, og begge nordmennene lå i god posisjon i finalen. Der viste altså Kristoff seg sterkest.

Stavanger-syklisten hadde vunnet de siste tre utgavene av rittet. Tirsdag ble han historisk med sin fjerde triumf i rittet, og ble dermed mestvinnende i rittets historie, med en seier flere enn Erik Zabel. En jublende Kristoff knyttet neven på vei over målstreken i det som var hans tredje seier for sesongen, og den 68. proffseieren totalt.

Michael Matthews (Sunweb) ble annenmann, mens belgieren Oliver Naesen (Ag2r) ble treer. De to prøvde å vippe Kristoff av pinnen, men uten å lykkes.

Boasson Hagen var også langt framme, men klarte ikke finne fram kjempekreftene i spurten. Rudsbygdingen måtte dermed nøye seg med en 8.-plass.

Eschborn-Frankfurt, 212 km:

1) Alexander Kristoff, Norge (UAE) 5.13,25,
2) Michael Matthews, Australia (Sunweb) s.t.,
3) Oliver Naesen, Belgia (AG2R) s.t.,
4) Andrea Pasqualon, Italia (Wanty) 0.01 min. bak,
5) Sean De Bie, Belgia (Vérandas Willems-Crelan) s.t.,
6) Grega Bole, Slovenia (Bahrain Merida) s.t.,
7) Sam Bennett, Irland (Bora) 0.02,
8) Edvald Boasson Hagen, Norge (Dimension Data) s.t.,
9) Jan Tratnik, Slovenia (CCC Sprandi) s.t.,
10) Juan José Lobato, Spania (Nippo) s.t.

(©NTB)

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.