John Degenkolbs Trek Madone - Sykkel
1420 Views

John Degenkolbs Trek Madone

Spesialdesignet ramme til den tyske monumentvinneren.

Februar 09, 2018
Skrevet av:

Espen J. Lee

TEKST: Knut Andreas Lone FOTO: Trek Bikes

John Degnkolb har hatt et par tøffe sesonger bak seg, men nå jakter tyskeren igjen store bragder. «Dege», som i 2015 vant både Milano-Sanremo og Paris-Roubaix, har allerede vunnet to ritt under Challenge Mallorca. Det gjorde han på sin nye, spesialdesignede Trek Madone, kalt for Chasin’ Aces.

29-åringen er ikke bare glad i landveissykler, men har også en stor lidenskap for motorsykler og såkalte Cafe Racers. Hans nye Trek Madone er inspirert av hans Kawasaki W650, med en mosegrønn farge.

– For meg er min nye Madone en av de vakreste jeg noen gang har syklet på. Jeg liker den perfekte kombinasjonen av en fin farge og alle de flotte detaljene, som gir meg en ekstra motivasjon til å jakte essene og legge seire til min palmarés.

(artikkelen fortsetter under)

Kledd i en rekke lekre detaljer, finner vi blant annet de fire fargene fra kortstokken: hjerte, kløver, spar og ruter. Innsiden av gaffelen og kjedestaget har man lagt på en rødfarge.

Rammen er en Race Shop Limited-versjon, laget med Treks høyest tilgjengelige karbonmodulus, 700 Series OCLV carbon, som ifølge Trek selv er det letteste og sterkeste materialet i sykkelverden. Rammen er tilgjengelig for kommersielt salg, men med en svært stiv prislapp. Den har også en svært aggressiv utforming, men det finnes en rimeligere versjon med lavere karbonmodulus og snillere geometri.

Degenkolbs spesialdesign er også tilgjengelig for kommersielt salg, gjennom Treks Project One-portal, hvor man kan designe sin egen sykkel.

Bilder og mer info om Degenkolbs sykkel finner du ved å klikke her!

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.