Hjemsæter på pallen i sesongens første ritt - Sykkel
1005 Views

Hjemsæter på pallen i sesongens første ritt

– Jeg hadde ikke planer om å spurte.

Mars 07, 2019
Skrevet av:

Espen J. Lee

Olav Hjemsæter spurtet inn til tredjeplass i sesong premieren i Kroatia. Team Coop stilte som tittelforsvarer i onsdagens Trofej Umag og var med det en av stor favorittene til å stikke av med seieren.

– Jeg hadde ikke planer om å spurte. Planen var å kjøre opptrekk for Trondsen, men det viste seg å være vanskelig. Det var mange rundkjøringer inn mot mål og fryktelig mange velt. Heldigvis klarte vi å holde oss unna velt, men jeg så ikke Trond Håkon når jeg så bak meg rett før oppløpet. Jeg bestemt meg for å prøve da, sier Hjemsæter i en pressemelding.

– Det var trangt om plassen og jeg kom forbi ha som ble nr to, men ble presset ned i grøften 50 m før mål, heldigvis hentet jeg meg inn om kom meg inn på tredjeplass. Det er jeg veldig godt fornøyd med. Det er min beste UCI plassering, så det er en god start. Planen var å ha med meg Trond Håkon helt på slutten, så vi får håpe på vi fikser det til lørdag.

På lørdag venter allerede en ny sjanse til å kjempe om seieren. Det rundt 150 km lange Trofej Por rittet er ventet å ende i en massespurt.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.