Et sykkelmekka i Alpene - Sykkel
2710 Views

Et sykkelmekka i Alpene

Tyrol tilbyr vakre og varierte omgivelser.

Mai 22, 2019
Skrevet av:

Espen J. Lee

Tyrol i Østerrike er kjent for sitt fjellandskap. Et landskap karakterisert av Alpene og menneskene som bor der, som ivaretar langvarige tradisjoner. Utfordrende klatringer og varierte turer gjør dette til et mekka for syklister.  Ved å få hjelp av en kompetent partner vil du kunne få mest mulig ut av en reise til Tyrol.

«Roadbike Holidays» er en slik kompetent partner. De 34 medlemshotellene har spesialisert seg på landeveissykling, noe som betyr at de tilrettelegger med alle nødvendige fasiliteter for en optimal sykkelferie. Vel så viktig er kunnskapen om området og landeveissykling, som de deler villig med sine gjester gjennom hele oppholdet. De fleste vertene er lidenskapelige syklister selv og kjenner hver en sving i regionene de bor. Dermed kan de bistå med tips og informasjon om de beste turene og stedene å sykle.

Noen av de mest spennende og mest utfordrende turene i Tyrol er Silvretta High Alpine Road, Ötztal Glacier Road, Reschen Pass og Timmelsjoch High Alpine Road. Disse skarpe stigningene krever virkelig fysisk og mental styrke. Men det er selvfølgelig mange andre, enklere turer gjennom flatt terreng.

De beste områdene som skal oppdages, er Innsbruck, Kufsteinerland, Nauders am Reschenpass, Ötztal, Tannheim-dalen og TirolWest. De imponerer alle med flott landskap og varierte turer. «Roadbike Holidays»-hotellene i disse destinasjonene hjelper deg hele veien for at du skal ha en optimal sykkelferie. I tillegg har de alle et spa-område, noe som betyr at sportsaktiviteter og avslapning er en fast del av neste ferie.

KLIKK HER for å lese mer om sykling i Tyrol og for finne et passende hotell


Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.