En utgave spekket med Tour de France - Sykkel
1367 Views

En utgave spekket med Tour de France

Foto: ASO/Sykkelmagasinet

Juni 20, 2017
Skrevet av:

kjetil

Nå kommer endelig neste Sykkelmagasinet. 

1. juli rulles sommerens nytelse på to hjul i gang – det 104. Tour de France blir et ritt i ny forkledning. I år har arrangørene dekket bordet for noen av Chris Froomes sterkeste utfordrere. Er britens dominans over?

I Sykkelmagasinet 2/17 har vi ryddet plass til 37 sider med stoff som tar for seg det franske etapperittet. Du får selvfølgelig detaljert etappeguide med relevante tips til potensielle vinnere, og analyse av de strategiske punktene i løypa. Blir Touren like jevn som arrangørene har håpet på?

Mandag ble det klart at Kristoffs trofaste løytnant, Michael Mørkøv, svært overraskende ikke blir med til årets Tour. Du kan likevel lese stort intervju med den danske domestique. Vi møtte ham og Kristoff hjemme hos den norske superspurteren, og der kunne Mørkøv avsløre at han kommer til å gjøre alt han kan for å sykle på lag med Kristoff karrieren ut.

I tillegg har vi møtt Tony Martin som kan ikle seg gul trøye etter første etappe. Pratet har vi også gjort med Marco Haller – en annen av Kristoffs svært viktige hjelperyttere. Gjør deg samtidig kjent med favorittene til gul trøye i vår store analyse av sammenlagtkanonene.

Det blir naturligvis annet variert stoff også. Vi var blant annet tett på Tom Boonen da han tok farvel med sitt Flandern. Les den fantastiske historien om en av Belgias største sykkelhelter gjennom tidene.

Og er sykkelsporten for dyr for vanlige mosjonister? Hva betaler egentlig norske syklister for utstyret sitt? I vår undersøkelse kom det fram resultater som har skapt reaksjoner. Les saken i Sykkelmagasinet.

Profilen denne gang er den hjemvendte proffen, Vegard Breen. Han kan avsløre at han ikke returnerer til sportens øverste nivå for enhver pris.

Kjøp sommerens viktigste blad hos Narvesen, eller benytt deg av vårt spesialtilbud og få to utgaver til 99,-. Send SMS «ABOSY2» til 2030.

Utgaven er tilgjengelig ila denne uken!

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.