Hagen med sammenlagtseier i Kroatia - Sykkel
962 Views

Hagen med sammenlagtseier i Kroatia

Blikra med topplassering i Belgia.

Mars 11, 2018
Skrevet av:

Espen J. Lee

Krister Hagen (Team Coop) avsluttet det kroatiske etapperittet Istrian Spring Trophy med en 6.plass og tok med det seieren sammenlagt. Dette er 29-åringens andre seier for sesongen.

– Deilig, deilig! En stor lettelse å ta seieren sammenlagt, sier Krister Hagen som forteller videre: ”Endelig klarte jeg det. Jeg har vært nære før så det var utrolig godt å dra hjem seieren denne gangen! Laget er helt utrolig, vi hadde stålkontroll hele løpet og det er en fryd å se gutta legge ned så mye arbeid. De hjelper meg enormt og er sterke på slutten. Drar inn på bruddforsøk på slutten etter å ha dratt hovedfeltet hele dagen. Vi viser vi er et av de sterkeste lagene her nede. Satt perfekt på oppløpet, sier sammenlagtvinner Hagen i en pressemelding.

Sportsdirektør hos Team Coop, Magnus Børresen, er meget fornøyd med hvordan laget har fungert i sesongstarten.

– Gutta legger ned utrolig mye godt arbeid. De slapp av gårde et lite brudd i starten med tre stykker. De tauer feltet hele dagen og er der til og med på slutten og dekker alle støt på vei inn mot mål. Kristian og Håkon kjører et flott opptrekk og gir et perfekt leadout til Hagen som ender opp på sjette plass på etappen. I dag var det sammenlagtseieren som gjaldt og vi er utrolig godt fornøyd med å levere på det, sier Børresen.

Team Coop kunne også gleder seg over Erlend Blikras 4.plass i det belgiske rittet Omloop Van Het Waalsland.

– Vi hadde Louis Bendixen, Jon Anders Bekken og Gustav Höög med i dagens brudd som lenge så ut til å kjempe om seieren i Omloop Van Het Waalsland. Bruddet hadde på det meste 1´50” ned til hovedfeltet. Det ble hardkjøring i slutten av løpet og inn på sisterunden støtet Erlend Blikra seg opp til bruddet. Vi hadde Joakim Kjemhus, Anton Tunset, Gustav Höög og Erlend Blikra. Erlend fikk god hjelp av Louis Bendixen på siste runden og vi var nær seier i Belgia i dag, sier Børresen.

Følg oss på sosiale medier

ABONNER PÅ NYHETSBREVET

For å se hvordan vi bruker din informasjon, ta en titt på vår Personvernerklæring.