Eystein Thue Stokstad ny generalsekretær i sykkelforbundet

– Vi er fornøyde med å få på plass Eystein, sier sykkelpresidenten....

Jakten på Norges Cykleforbunds (NCF) neste generalsekretær er over. Eystein Thue Stokstad har fått jobben.

37-åringen kommer fra stillingen som europeisk innkjøpssjef i XXL. Stokstad har jobbet med sykkel i tolv år, men fra et helt annet ståsted enn sykkelforbundet.

NCF har vært på utkikk etter en ny generalsekretær siden Rune Midthaug takket ja til jobben som organisasjons- og kommunikasjonssjef i Norges Idrettsforbund.

– Jeg er veldig stolt over å få muligheten til å jobbe midt i hjertet av sykkelsporten. Dette blir en spennende reise med en bratt læringskurve, og jeg ser fram til å forvalte den gode posisjonen sykkelsporten har, sier Stokstad.

Sykkelstyret stilte seg enstemmig bak ansettelsen.

– Vi er fornøyde med å få på plass Eystein, som har en bakgrunn og kompetanse som vi mener er nødvendig for en organisasjon i omstilling og utvikling. Eystein vil styrke og videreutvikle vår kompetanse innen marked, økonomi og dialog med viktige samarbeidspartnere og sponsorer, sier sykkelpresident Jan-Oddvar Sørnes og legger til:

– I konkurranse med rundt 30 søkere mener vi Eystein er rett mann i å videreutvikle organisasjonen i åpent samspill med styret både administrativt, strukturelt og økonomisk.

Stokstad tiltrer i jobben før jul, men skal allerede i høst sette seg inn i driften, organiseringen og NCFs økonomiske utfordringer.

Fjorårets VM i Bergen førte til milliontap for sykkelforbundet

KATEGORIER
Aktuelt

RELATERTE INNLEGG